معرفی زعفران:

https://keshmeshi.shop/product-category/nuts/safaron/

زعفران ادویه ای با رایحه ای قوی و رنگی خاص است.همچنین  سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است که هرکدام خواص منحصر به فرد خود را دارند.

به طور کلی ، مصرف زعفران خطر کمی دارد. پخت و پز با زعفران یک راه عالی برای اضافه کردن آن به رژیم غذایی می باشد.

طبق تحقیقات اولیه که روی زعفران انجام شد مشخص شد که زعفران باعث افزایش روحیه می شود همچنین میل جنسی را افزایش می دهد و با استرس ناشی از اکسیداتیو مبارزه می کند.زعفران معمولا برای بیشتر افراد خطری ندارد و هر شخصی می تواند زعفران را به وعده های غذایی خود اضاف کند.

در این مقاله با مزایای سلامتی احتمالی زعفران بیشتر آشنا شوید:

زعفران به دلیل دشوار بودن برداشت آن بسیار گران است.زیرا به نیروی کار انسانی زیادی نیاز دارد البته برداشت زعفران به صورت ماشینی نیز رایج است اما هنور ماشین های برداشت زعفران به تولید انبوه نرسیده است.

طبق تحقیقات سال 2015 روی زعفران ، اصلی ترین آنتی اکسیدان های فعال شامل موارد زیر می باشند که در زعفران وجود داردند:

کروسین

پیکروکروسین

صفرانال

همچنین ترکیبات دیگری شامل کائمپرفرول و کروستین است.

این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با استرس اکسیداتیو و رادیکال های آزاد بدن کمک می کنند.

از آنجا که استرس اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد در ایجاد بسیاری از شرایط سلامتی از جمله سرطان و بیماری های قلبی نقش دارند ، آنتی اکسیدان هایی که در بالا نام بردیم میتوانند سیستم ایمنی بدن را در برابر این بیماری ها تقویت کنند..

هر شخصی ممکن است دچار اختلالات عصبی شود.زعفران با طبع گرمی که دارد میتواند به عنوان یک ارام بخش استفاده شود و اختلالات عصبی بدن را کاهش دهد.این اختلاات میتوانند برای بدن خیلی خطرناک باشند و سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند بهتر است که اگر مبتلا به این بیماری هستید راهی برای درمان پیدا کنید.

اایمر یک بیماری رایج در بین افراد سن بالا می باشد البته مطالعات انجام شده روی زعفران در سال 2017 نشان داد که آنتی اکسیدان های موجود در زعفران می توانند حافظه را تقویت و از بروز احتمالی اایمر جلوگیری کنند.

دارو هایی مانند ایمی پرامین و فلوکسیتین برای درمان بیماری های افسردگی متوسط روبه پایین استفاده می شوند که میتوان به جای مصرف این دارو های شیمیایی،روزانه مقدار 30 میلی گرم زعفران را مصرف کرد که قدرت اثر بخشی بیشتری دارد.

افزایش میل جنسی در مردان و ن یکی از دلایل مصرف زیاد زعفران می باشد که در تمام کشور ها و توسط بیشتر متخصصان توصیه می شود.

ترویج کاهش وزن

شواهد دیگری نیز وجود دارد که نشان می دهد زعفران ممکن است به کاهش وزن و مهار اشتها کمک کند..

مضرات مصرف زیاد زعفران:

مصرف روزانه 1.5 گرم زعفران به طور کلی بی خطر است ، اما خوردن زیاد آن می تواند سمی باشد. محققان 5 گرم را یک دوز سمی می دانند.

مصرف زعفران در دوران بارداری:

مصرف دوزهای بسیار بالا ممکن است برای گروههای خاصی از افراد خطرناکتر باشد. به عنوان مثال ، نویسندگان یک مطالعه اشاره کردند که ن باردار باید از مصرف بیش از 5 گرم در روز زعفران خودداری کنند زیرا رعغذان تأثیر زیادی بر رحم دارد.

نحوه استفاده از زعفران

یک راه ساده برای تکمیل یک وعده غذایی با زعفران ، اضافه کردن چند رشته به یک فنجان آب گرم است. انجام این کار بیشترین طعم را از زعفران بیرون می آورد. سپس یک فرد می تواند در پایان پخت و پز آب و زعفران را هم به یک غذای مورد نظر اضافه کند.

خلاصه

زعفران گیاهی باستانی و گران است. این ماده حاوی برخی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است ، که ممکن است به کاهش خطر برخی بیماریهای مزمن که با استرس اکسیداتیو ارتباط دارند کمک کند.

شواهد کمی وجود دارد که نشان می دهد این آنتی اکسیدان ها بیشتر از آنهایی هستند که فرد می تواند با خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات از بدن مفید باشد.

همچنین فروشگاه کشمشی زعفران را با بسته بندی های شیک برای شما فراهم کرده است.اگر به دنبال هدیه ای مناسب و شیک برای افراد خانواده یا به عنوان سوغاتی هستید ما پک های هدیه ای زعفران را به شما پیشنهاد میدهیم.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها